Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _ akhs1914@hotmail.com
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Face Book _ Κάντε αίτημα φιλίας στο Face Book εδώ _ www.facebook.com/Kosmas.Agrinio

Απάντηση του κ. Σαλταούρα Χρήστου στον κ. Μαυρομάγουλο Νικόλαο για την "EXELDIM" ( Εξελικτική Δημιουργία )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
κ. ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟ

ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ
  
   Ο κύριος Νικόλαος Μαυρομάγουλος είναι ένας από τους κύριους προπαγανδιστές της καινοφανούς αιρέσεως της ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη χώρα μας.  
Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μία δογματική-θρησκευτική δοξασία που όχι μόνο δεν στηρίζεται στην Επιστήμη, αλλά διαφέρει και από την γνωστή υλιστική, επίσης δογματική άποψη, της ΕΞΕΛΙΞΗΣ. 
Και φυσικά η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ βρίσκεται σε αντίθεση με την Ορθόδοξη Διδασκαλία όπως αυτή εκφράζεται στην Αγία Γραφή και στην Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας.

Ὁ κόσμος σύμφωνα μὲ τὸν Ἅγιο Κοσμᾶ φτιάχτηκε πρὶν ἀπὸ 7.500 χρόνια...Ἦταν λάθος τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ αὐτό;


Ὁ κόσμος σύμφωνα μὲ τὸν Ἅγιο Κοσμᾶ φτιάχτηκε πρὶν ἀπὸ 7.500 χρόνια. Ἐπίσης σύμφωνα πάλι μὲ τὸν Ἅγιο Κοσμᾶ ἀλλὰ καὶ μὲ ἄλλους ἁγίους ὅπως ὁ ἅγιος Νεῖλος, ἡ δευτέρα παρουσία θά γίνει στὶς ἀρχὲς τοῦ 8ου αἰώνα δηλαδὴ στὶς ἀρχὲς τῆς 8ης χιλιετίας, μὲ βάση ὅτι ὁ κόσμος φτιάχτηκε πρὶν ἀπὸ 7.500 χρόνια. Σύμφωνα ὅμως μὲ τίς τωρινὲς ἐπιστημονικὲς μελέτες φαντάζει ἀδύνατο νὰ ἔχει φτιαχτεῖ πρὶν ἀπὸ τόσα χρόνια, ἀφοῦ ἀκόμα καὶ ἀρχαῖοι πολιτισμοὶ 10.000 χρόνων ἔχουν βρεθεῖ. Ἦταν λάθος τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ αὐτό;

Exeldim - Αποδείξεις για την πλάνη των Εξελικτικών


Η Αγία Γραφή, στο 1ο κεφάλαιο της Γένεσης, κάνει επαναλαμβανόμενα μια πολύ σοβαρή δήλωση: όλα τα είδη φυτών και ζώων δημιουργήθηκαν από τον Θεό «κατά το είδος αυτών». Εξ αρχής δηλαδή δημιουργήθηκαν όλα τα είδη φυτών και ζώων όπως τα γνωρίζουμε σήμερα και δεν συνέβη ποτέ αλλοίωση των χαρακτηριστικών ενός είδους σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκύψει ένα νέο είδος φυτού ή ζώου, όπως υποστηρίζει η θεωρία της εξέλιξης.
Ποιά όμως από τις δύο θέσεις (δημιουργία ή εξέλιξη) επαληθεύεται από τα ευρήματα που έχει φέρει στο φως η επιστήμη της Παλαιοντολογίας;
Η Παλαιοντολογία είναι ο κλάδος της επιστήμης που μελετά τα στοιχεία που μας πληροφορούν για τα έμβια όντα αλλά και για τις περιβαλλοντικές συνθήκες που υπήρχαν πάνω στη Γη κατά τη διάρκεια παλαιότερων γεωλογικών περιόδων, δηλαδή πριν από εκατομμύρια χρόνια.