Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: akhs1914@hotmail.com

Εκδήλωση και Συναυλία με την Ορχήστρα Εκκλησιαστικής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του κ.ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Θέμα της εκδήλωσης «Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ» (παρακολουθήστε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το κανάλι μας για το you tube Kosmas-Agrinio)


Παρακολουθήστε όλα τα βίντεο από την μεγάλη γιορτή λήξης των πνευματικών ευκαιριών και του κοινωνικού φροντιστηρίου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, για το Εκκλησιαστικό έτος και την σχολική χρονιά 2016 - 2017.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.ΚΟΣΜΑ.


Βίντεο και φωτογραφίες από την γιορτή αφιερωμένη στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τον μεγάλο πόθο όλων των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και την συναυλία του από την πολυμελή Ορχήστρα Εκκλησιαστικής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, ο κύριος ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗΣ.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.


Ευχαριστούμε και επαινούμε την ακούραστη συμβολή των πολλών εθελοντριών και εθελοντών της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, καθώς και την 'ψυχή'  όλων των φιλανθρωπικών δράσεων, των συσσιτίων, του κοινωνικού φροντιστηρίου "Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης", καθώς και όλων των άλλων δράσεων με πνευματικό και φιλανθρωπικό στόχο, τον πολύ αγαπητό σε όλους μας, Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο   

Πατήρ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΤΑΝΗ.

Για να παρακολουθήσετε όλο το ηλεκτρονικό υλικό σε μορφή βίντεο, με την εκδήλωση της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, μπορείτε να κάνετε ένα 'κλικ' στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καναλιού μας

Αν έχετε λογαριασμό στο Face Book
και θέλετε να ενημερώνεστε για τα
πιο πρόσφατα βίντεο και άρθρα μας
μπορείτε να πατήσετε «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ» 
και να ενεργοποιήσετε την επιλογή 
των ενημερώσεων για την σελίδα
Kosmas.gr

________