Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _ akhs1914@hotmail.com
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Face Book _ Κάντε αίτημα φιλίας στο Face Book εδώ _ www.facebook.com/Kosmas.Agrinio

ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: ROMAN CATHOLICS MET ORTHODOXY - ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΘΙΖΕΙ...!


Roman Catholics met Orthodoxy

Όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί συναντούν την Ορθοδοξία

ο Ουρανός ανθίζει...!

Ένα νέο ιστολόγιο με μεταστροφές από τον Ρωμαιοκαθολικισμό στην Ορθοδοξία! Είναι αφιερωμένο σε όλους τους πρώην Ρωμαιοκαθολικούς που έγιναν Ορθόδοξοι...!

Μερικοί από αυτούς είναι ο πρώην Ρωμαιοκαθολικός ιερέας που μεταστράφηκε στην Ορθοδοξία και έγινε Ορθόδοξος Επίσκοπος και Άγιος: Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Πάυλος ντε Μπαλλεστέρ που μαρτύρησε το 1984 στο Μεξικό από Ρωμαιοκαθολικούς

Ο Άγιος Νεομάρτυρας Χοσέ Munoz-Cortez από τη Χιλή ο οποίος από Ρωμαιοκαθολικός έγινε Ορθόδοξος και είχε μία θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας η οποία καθημερινά μυρόβλιζε και έκανε παγκόσμιες περιοδίες για να μιλήσει για το θαύμα αυτό της Παναγίας, ο οποίος σε μια από αυτές τις ιεραποστολικές του περιοδίες μαρτύρησε το 1997 σε ξενοδοχείο της Αθήνας από σατανιστές

Ο Γερμανός συγγραφέας Klaus Kenneth, ο Γάλλος π. Πλακίδας Deseille και οι Γαλλιδες μοναχές της Μονής του οι οποίοι απο Ρωμαιοκαθολικοί βαπτίστηκαν Ορθόδοξοι, η Γερμανίδα Ρωμαιοκαθολική Μοναχή Ματθαία Oswald που έγινε Ορθόδοξη Μοναχή και πολλοί άλλοι πρώην Ρωμαιοκαθολικοί που έγιναν Ορθοδοξοι.

Όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί συναντούν την Ορθοδοξία ο Ουρανός ανθίζει...!