Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _ akhs1914@hotmail.com
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Face Book _ Κάντε αίτημα φιλίας στο Face Book εδώ _ www.facebook.com/Kosmas.Agrinio

EXELDIM η αίρεση που δημιουργήθηκε από τους Παπικούς για να χτυπήσει την Ορθοδοξία - Προσοχή !!! - Παρακολουθήστε το video με την ομιλία του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου

Τα τελευταία χρόνια ο Σατανάς έχει εξαπολύσει έναν φοβερό πόλεμο κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών, και προσπαθεί να πλανήσει ακόμη και τους εκλεκτούς. Όργανα του εχθρού είναι ο Οικουμενισμός, η Πανθρησκεία, και κάθε πλάνη και αίρεση, καθώς προετοιμάζει την έλευση του φρικτού Αντίχριστου. 
Για την επίθεση αυτή χρησιμοποιεί κάθε τρόπο, και κάθε δαιμονική πλάνη,  τα όπλα αυτά που οδηγούν στην αιώνια κόλαση.  

Παρακολουθήστε όλοι το video  με την ομιλία του  μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου, που αποκαλύπτει την αίρεση του Παπισμού, με την ανίερη ονομασία "EXELDIM".  Τα λόγια είναι περιττά, αρκεί κάποιος να ακούσει το μικρό απόσπασμα από την ομιλία του π. Αθανασίου Μυτιληναίου. Καταπέλτης κατά της αίρεση EXELDIM, που δεν έχει άλλο σκοπό από το να πλανήσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, και ειδικά τα μικρά παιδιά, τους μαθητές, τους σπουδαστές, και τους φοιτητές. 

Εκεί στοχεύει ο Σατανάς, στην νεολαία μας, και προσπαθεί να την ποτίσει με το φαρμάκι της Εξέλιξης, ώστε να χάσουν τα παιδιά μας τον δρόμο Του Θεού, τον δρόμο προς την Κιβωτό της σωτηρίας μας, τον δρόμο προς την Αγία Του Χριστού Εκκλησίας, της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Αγαπητοί, προσέξτε τα παιδιά μας, προσέξτε τα παιδιά που τορπιλίζονται από αυτές τις δαιμονικές δοξασίες. Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τον πίθηκο όπως λένε οι αιρετικοί. Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο, δεν είναι κτήνος. Ο άνθρωπος πλάστηκε από Τον Θεό, και πλάστηκε κατ' εικόνα Θεού, δεν είναι εξελισσόμενο ζώο όπως διδάσκουν οι λύκοι που έχουν πέσει πάνω στον ποίμνιο Του Χριστού. 

Αδελφοί μου, ο Σατανάς χτυπάει αλύπητα, και ο κεντρικός στόχος του είμαστε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Κλείστε τα αυτιά σας στους λύκους με ένδυμα προβάτου που προσπαθούν να σας πείσουν ότι καταγόμαστε από τα ζώα. Αδελφοί, δεν είμαστε ζώα, είμαστε άνθρωποι. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, Σταυρώθηκε πάνω στον Τίμιο Σταυρό, έχυσε το Αίμα Του για να μας λυτρώσει από την αμαρτία, και για να ανεβάσει την ανθρώπινη φύση στον ουρανό, για να μας κάνει κατά χάριν θεούς. 

Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δεν έλαβε σάρκα ζώου, δεν έλαβε σάρκα πιθήκου, ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός έλαβε κατά σάρκα, σάρκα ανθρώπου, και επειδή έλαβε σάρκα ανθρώπου έσωσε τον άνθρωπο, δεν έλαβε σάρκα πιθήκου, γιατί αν λάμβανε σάρκα πιθήκου δεν θα σωζόμασταν, και η πίστη μας θα ήταν μάταιη.  Καταλαβαίνετε την θανάσιμη βλασφημία που λένε όσοι πιστεύουν ότι ο πίθηκος έγινε άνθρωπος; 

Φοβερή βλασφημία!!! Τρομερή βλασφημία!!!

Αδελφοί μου, παρακολουθήστε το video, ακούστε τον μακαριστό π. Αθανάσιο Μυτιληναίο, και ας στερεωθούμε γερά, στην Αγία Ορθόδοξη πίστη που μας παρέδωσαν οι Πατέρες μας, και η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας,  την οποία ο Κύριος Ιησούς Χριστός απέκτησε με το Αίμα Του.