Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _ akhs1914@hotmail.com
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Face Book _ Κάντε αίτημα φιλίας στο Face Book εδώ _ www.facebook.com/Kosmas.Agrinio

ἐποίησέ τε ἐξ ἑνὸς αἵματος πᾶν ἔθνος ἀνθρώπων κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς γῆς, ὁρίσας προστεταγμένους καιροὺς καὶ τὰς ὁροθεσίας τῆς κατοικίας αὐτῶν. Πράξεις 17:26Το Ιερό Ευαγγέλιο μας μεταφέρει την φωνή Του Θεού, και ο Πανάγιος Θεός μας αποκαλύπτει ότι Αυτός εποίησε εξ' ενός αίματος όλους τους ανθρώπους. Αν υπήρχαν πιθηκάνθρωποι πριν τον Αδάμ, όπως η αίρεση της Εξελικτικής Δημιουργίας δογματίζει, τότε δεν θα είχαμε δημιουργηθεί εξ ενός αίματος, αλλά... "εκ πολλών πιθήκων". Για άλλη μια φορά η αίρεση "Exeldim" αρνείται την Αγία Γραφή, αρνείται την Ορθοδοξία, αρνείται Τον Ιησού Χριστό, και δηλητηριάζει τους αστήρικτους αδελφούς μας, με τον προσηλυτισμό στην σέκτα της Εξελικτικής Δημιουργίας, που λύκοι βαρείς έχουν δημιουργήσει εντός της Εκκλησίας προσφάτως και στην Ελλάδα. Αδελφοί μου, ας κρατήσουμε ασάλευτη την πίστη μας στην αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας, και ας απομακρυνθούμε από τους βλάσφημους αιρετικούς που προσπαθούν να σύρουν ψυχές στην αιώνια κόλαση μέσω της διαστρέβλωσης του Ιερού Ευαγγελίου, και της Ορθοδόξου πίστεως μας. Εμείς προχωρούμε πάντοτε με γνώμονα την Ορθόδοξη πίστη, την Ιερά παράδοση, τους αγίους Πατέρες, και την Αγία Γραφή. 


ἐποίησέ τε ἐξ ἑνὸς αἵματος πᾶν ἔθνος ἀνθρώπων κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς γῆς, ὁρίσας προστεταγμένους καιροὺς καὶ τὰς ὁροθεσίας τῆς κατοικίας αὐτῶν. 

Πράξεις 17:26

Κι από το ίδιο μοναδικό αίμα έκανε όλα τα έθνη των ανθρώπων για να κατοικούν πάνω σε ολόκληρη τη γη, έχοντας ορίσει από πριν καθορισμένα χρονικά όρια για το σκοπό αυτό, καθώς και τα σύνορα της κατοικίας τους. 

Πράξεις 17:26