Για πληροφορίες και ερωτήσεις γράψτε μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο _ akhs1914@hotmail.com
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Face Book _ Κάντε αίτημα φιλίας στο Face Book εδώ _ www.facebook.com/Kosmas.Agrinio

Ο Αδάμ ήταν μαϊμού !!!

Ο μέντορας των εν Ελλάδι αιρετικών της "Εξελικτικής Δημιουργίας Exeldim", ο Αλέξανδρος Καλόμοιρος, δίδασκε ότι ο Αδάμ ήταν μαϊμού, και ο Θεός του έδωσε την ψυχή.  Δηλαδή αυτό ακριβώς που διδάσκει η Exeldim, ότι ο Αδάμ γεννήθηκε από εξελισσόμενο θηλυκό πιθηκάνθρωπο, και η εξέλιξη δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε σήμερα, και συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται για πάντα. Δεν έχουμε ολοκληρωθεί ως άνθρωποι, έχουμε διαφορά βαθμού, και όχι διαφορά είδους από τα ζώα. Αυτά διδάσκει η Exeldim. Το ντοκουμέντο-φωτογραφία προέρχεται από το βιβλίο: "Η θεωρία της βιολογικής εξέλιξης και η Ορθοδοξία. 
Συγγραφείς: Οάνα Ιφτίμε - Αλεξάνδρου Ιφτίμε. 
Εκδόσεις: "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ"
Ο π.Ιωάννης Ζηζιούλας στο βιβλίο του: "Η Κτίση ως Ευχαριστία" γράφει ότι ο άνθρωπος με τον πίθηκο και τα άλλα κτήνη, έχει διαφορά βαθμού, και όχι διαφορά είδους. Δηλαδή, είμαστε το ίδιο είδος τα ζώα και εμείς,  και ότι τα (άλλα) ζώα είναι κατώτερα, λιγότερο εξελιγμένα από εμάς τους ανθρώπους που είμαστε πιο εξελιγμένα ζώα.
Ο καθηγητής πανεπιστημίου Μέγας Φαράντος στο βιβλίο του: "Οικουμενισμός ή Ορθοδοξία" παρουσιάζει την αναίρεση του βιβλίου του π. Ιωάννη Ζηζιούλα, και αποκαλύπτει τα σημεία εκείνα που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την Ορθόδοξη πίστη.